AMOKII BADEROMSKOLLEKSJON

I følge tradisjonelle japanske baderitualer føler man seg gjenfødt etter et godt karbad.

Selv om vi kanskje ikke er like tradisjonsbundne i vår del av verden, syns de fleste det kan være godt å senke sitt trette legeme ned i varmt vann og stige opp som et "nytt" menneske. 

Når karet er håndlaget av bambus gir det en god følelse både for kropp og sjel og dessuten er det fint å se på. Ikke er det så mange som har sånt heller.

 

Det kan suppleres med vasker, en dusjvegg, såpehylle, toalettsete, et skjermbrett eller andre småting som setter et annet og varmere preg på interiøret.

Det gir en stemning som gir deg lyst til å tilbring mer tid her. Ditt eget SPA-bad der følelse av velvære og god tid skal få sette seg så du får overskudd og nye krefter. Og bambus er ekstremt godt egnet i kombinasjon med vann fordi det er gress og ikke tre.

Mer motstandsdyktig rett og slett.

 

Vi lager møbler på mål og har noe som standard. Ta kontakt så finner vi ut hvilke muligheter vi har og hva vi kan komme fram til. 

Kombinasjonsmuligheter er det også, fra det du selv bringer inn, til det vi bidrar med av Corian, glass, betong aller andre materialer.

 

Amokii  -  godt bad!

 

 

Trykk på bildene under for å se dem i stort format

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom